Aktive Plattlergruppe

Mir san d'Plattlergruppe vom Trachtenverein Bayerischer Rigi und seng unsere wichtigste Aufgabe, junge Leut für die Trachtensach zu begeistern. Über's ganze Johr verteilt san ma im Lechgau und darüber hinaus unterwegs und zoagn dabei stolz, wie fui Freid ma als Schuahplattla und aktives Dirndl ham ko. Zur Zeit san ma 16 Madl und 16 Buam bei uns in da Plattlagrupp´n.

A bsonderer Höhepunkt für uns war im letzen Joar s'Gautrachtenfest bei uns in Hohenpeissenberg. Besonder's gfreit ham ma uns, weil so vui  Plattlergruppn kemma san und mit uns die Festtag verbroacht ham!

Wenn´s ihr eich für uns interessierts kemmt´s einfach vorbei. Dienstags ham ma fast immer unsa Plattlerprobe im Probenraum unten im Haus der Vereine.  Auf Euer kemma dad'n mir uns frein!

Eure Dirndlvertreterinnen & Vorplattler

Carina, Hannes, Andrea und Johannes